Blog

Kara Cuma Kampanyaları

Black Friday

2023 yılının Kasım ayında beklenen büyük tasarruflar ile Kara cuma kampanya günleri yaklaşıyor. 2023 yılının Kasım ayı, tüketicilerin alışveriş dünyası için heyecan ve fırsat dönemi olacak. Dünyanın birçok ülkesinde başlayacak olan Kara Cuma kampanyaları, tüketicilere yılın en büyük tasarruflarını yapma fırsatını da beraber getirecek. Bu özel büyük indirim sağlanan günlerde, pek çok firma müşterilerine özel […]

KT Gezginlerin güvenli bölgeleri

Gezginlerin kendilerini güvende hissettikleri bölgeler

Booking.com 2023 yılı araştırmasına göre, gezginlerin kendilerini güvende hissettikleri bölgeler. San Carlos de Bariloche (Arjantin), Kyoto (Japonya), Chiang Mai (Tayland), Ghent (Belçika), Puerto Vallarta (Meksika), Ottawa (Kanada), Las Vegas (ABD), Nice (Fransa) Amsterdam (Hollanda).

KT Autodesk Türkiye Hero

Autodesk Türkiye

Autodesk Türkiye tarafından Ekim ayının 2. haftasında başlayacak kampanya kapsamında AutoCAD LT® (for Windows) ve AutoCAD LT® (for Mac) için %25 ‘lere ulaşan indirimlerle satın alma seçeneği sunulacak. 1 veya 3 yıllık abonelik seçeneklerini %25 indirimle satın alabiliceksiniz. Kampanya sayfasına gitmek Autodesk Eu indirim kuponu tuşuna tıklayınız.